USA får ta sig an Tjeckien i denna kvarten, och jag har svårt att sia om utgången i matchen, men mål tror jag absolut det blir med tanke på vilken skicklighet som finns i lagen.

USA slutade tvåa i gruppen efter att man förlorat gruppfinalen mot Finland. Man har spelare som Gaudreau, Kane, Atkinson och DeBrincat för att nämna en del spelare som verkligen sitter på offensiva kvalitéer. McAvoy har kommit in i laget efter Bruins uttåg i NHL, och han har stått för åtta poäng på tre matcher vilket är riktigt fina siffror. Man sitter på ett bra lag där jag tycker defensiven kunde varit bättre, vilket tre insläppta mål mot Norge näst senast och nu fem insläppta mot Finland om man räknar bort det sista i öppen kasse.

Tjeckien har Pastrnak - Krejci - Jaskin som ska leda laget och de har absolut gjort det bra stundtals, där man tex avgjorde mot Ryssland på egen hand. Man har en del intressanta spelare bakom denna lina och Hyka och Necas är två av dessa där man självklart också måste nämna Kubalik som leder lagets interna poängliga på åtta poäng.
Man förlorade med 3-2 mot Sverige i gruppen, och det var den enda förlusten man fick. Trots detta slutade man bakom Ryssland i tabellen då det blev tre övertidssegrar och en del matcher där man släpper in lite för mycket mot, som tex senast mot Österrike där man släppta hela tre mål.

USA mot Kanada, spelare som Kane, Gaudreau, Pastrnak och Krejci på samma plan borde inte kunna sluta på något annat sätt än målkalas, och jag tror målen kommer trilla in.

Speltips: Över 4,5 mål och jag investerar 4u // TT

This is the stats tab
This is the post tip