Sista matchen i gruppen där USA ställs mot Finland, två lag som är ute efter andraplatsen i gruppen då en andraplats troligen ger Schweiz i slutspelet istället för Tjeckien.

USA fick med sig 4-4 senast efter att Sverige slutat spela helt, och Sverige kändes klart bättre under 50 minuter, men det gäller att hålla ihop hela matchen.
Man hade 4-0 med tio minuter kvar där man släpper fyra mål sista tio där man också släpper de två sista målen sista 37 sekunderna. Tycker inte USA var så mycket bättre sista tio, det var snarare att Sverige inte pallade pressen och slarvade.

Finland vann med 1-5 mot Slovakien och det såg rätt stadigt ut, även om man inte gjorde någon supermatch. Man slarvade en den i passningsspelet och man åkte en del själva och det kändes som underskattning. Nu mot USA vet man att det gäller att man är noggranna i alla delar av banan, och då tror jag vi kommer få se ett klart vassare Finland.

Finland rätt klara underdogs här och jag tycker matchen är jämnare än så, och litar på att finnarna löser segern här.

Speltips: 2 moneyline och jag investerar 3u hos Betsson , Nordicbet och Betsafe // TT