Dags för kvartsfinalerna i JVM och här ställs USA mot Slovakien, och detta kommer bli en ensidig historia.

USA förlorade premiären mot Ryssland med 5-3, ett lag som är en av guldfavoriterna. Man gjorde en bra match men ryssarna var effektiva i den andra perioden, och de ryckte från 1-1 till 4-1 i perioden.

Efter den förlusten så har man sett riktigt bra ut, och det har blivit tre raka segrar då man slagit Österrike med 11-0, Tjeckien med 7-0 och nu senast Sverige med 0-4.
I matchen mot Sverige så var man det klart bättre laget och förutom ett par bra chanser från Sverige så skapade man inte slam mycket, och det var inget snack om att USA var det klart bättre laget.

Zegras och Turcotte såg fortsatt otroligt bra ut och de stod för tre respektive två poäng i matchen, och den sistnämnda blev också matchens lirare i laget.
Nu ställs man mot det klart svagaste laget som tagit sig kvartsfinal och här ska det bli en solklar seger då man är flera nummer större än Slovakien.

Slovakien har tagit sig till kvartsfinal, något man självklart är väldigt nöjda med då man förväntades sluta sist i gruppen.
Man vann dock premiären mot Schweiz med 0-1 efter ett sent mål, och det var också det som gjorde att man gick vidare då Schweiz förlorat samtliga matcher i turneringen.

Man håller dock en riktigt låg nivå vilket man sett då man förlorat mot Kanada med 1-3, Tyskland med 3-4 samt Finland med 6-0.
Just i den senaste matchen mot Finland så hade man inte en chans då man också förlorade skotten med solklara 50-12, och då är USA ett bättre lag än Finland.

USA är ett av turneringens bästa lag och efter den imponerande insatsen mot Sverige senast så får övriga lag se upp, och nu när man ställs mot Slovakien så bör man ta en klar seger, och jag tror USA vinner med klara siffror.

Speltips: USA hcp -4,5 och jag investerar 2u till oddset 1.98 hos SpeedyBet , Bethard eller FastBet // TT

This is the stats tab
This is the post tip