Fem matcher från finska ligan ikväll och Vaasan Sport gästas av TPS, två lag som är inblandade i många målrika matcher. jag kommer dock inte kika på målmarknaden utan litar på att gästerna fortsätter vinna på bortaplan.

Vaasan Sport hade det tufft senast mot Kärpät där man låg under med 0-4 efter två perioder. I sista perioden visade man dock att man har en offensiv som mäter sig bra i ligan, och gör tre mål i sista perioden, men förlust 3-4.
Michael Parks gjorde mål igen, och jag har tidigare nämnt att han kommer att bli en stor tillgång för laget, och det står jag fast vid.
Man har fyra raka förluster på hemmaplan och totalt sett har man förlorat åtta av de nio senaste matcherna.

TPS åkte på en stjärnsmäll senast hemma mot JYP där slutsiffrorna skrevs till 1-6, och man gjorde en riktig skitmatch. Utöver denna sämre insats så har man varit stabila och vunnit de flesta matcher. På bortaplan har man spelat riktigt smart och man står på sju segrar på nio matcher, och är det bästa bortalaget i serien. Faktum är att man inte förlorat under ordinarie tid.
Man ska ha i princip samma lag som senast och det ser ut som Tomi Kallio fortsätter hålla fin form trots sin ålder.

Speltips: 2 Moneyline, vilket betyder att gästerna måste vinna matchen, inklusive övertid och straffar och jag investerar 4u // Tobbe