Natten bjuder på match mellan Vancouver och Boston där jag tror på mycket mål.

Vancouver kommer från en 3-4 förlust efter straffar mot Minnesota. Man såg länge ut att vinna matchen, men med 4.45 kvar så kvitterade gästerna genom Galchenyuk. Innan dess förlorade man med 1-5 mot Anaheim och defensiven ser svajig ut för tillfället.
Normalt sett har man varit starka på hemmaplan denna säsongen där man snittat 3,5 mål per match framåt samtidigt som man vunnit 19/30 matcher.
Offensivt finns det kvalitet i Elias Pettersson, JT Miller och Horvat. Man har också plockat in Toffoli från LA Kings för att stärka upp offensiven ytterligare.
Skador finns fortsatt på Leivo, Fantenberg och Boeser.

Boston fortsätter att mangla i ligan och senast slog man Calgary borta med 3-4. Det var lagets elfte seger på de tolv senaste matcherna, och formen är på absoluta toppen.
Man har sylvassa spelare offensivt i Pastrnak, Bergeron och Marchand, spelare som visade vägen senast, och det är en av NHL.s vassaste lina.
Man leder hela serien med fem poäng marginal och man presterar på både hemma och bortaplan.
Här är man det bättre laget, men Vancouver är starka hemma och ska man gå segrande ur denna fight så lär det krävas en hel del mål framåt.
Skador finns på Kase och Miller.

Här tror jag på en svängig match mellan två offensivt starka lag, och jag väljer att gå på överspelet i matchen.

Markström (Unconfirmed) - Rask (Unconfirmed)

Speltips: Över 5,5 mål och jag investerar 2u hos 888sport , Casumo , Unibet eller LeoVegas // TT

This is the stats tab
This is the post tip