Vancouver tar emot urstarka Boston natten mot söndag, och även om man får spela på hemmais så bör man väga alldeles för lätt.

Vancouver har efter 58 matcher bara plockat 51 poäng vilket gör att man är en bra bit ifrån slutspelsplats, och man kan räkna med att säsongen tar slut efter grundserien trots att det är en hel del matcher kvar.
En spelare som dock imponerar är Elias Petterson som gjort 75 poäng på 56 matcher, vilket är hans klart bästa snitt sedan han kom till ligan.

En av orsakerna till tabellplaceringen är avsaknad av bredd offensivt. Den klart största faktorn är dock försvarspelet då man läcker rejält defensivt, och det är bara Anaheim som släppt in fler mål i ligan.
Nu möter man lagets som importerat mest i mina ögon under säsongen, vilket talar för att man står inför en grymt tuff uppgift här, och dessutom ser man ut att få klara utan en hel del spelare, bland annat Ekman-Larsson, Demko och Mikheyev.

Boston går som tåget och hittills har man segrat i 44/57 matcher, vilket är sylvassa siffror.
Nu senast såg man ut att gå mot en förlust då Seattle vände ett 3-4 underläge till 5-4 med knappa fyra minuter kvar att spela. Som såg många gånger förr visade dock Boston rejäl moral och man lyckades vända till seger med 5-6 efter två sena mål, och det var även lagets femte raka seger.

Defensivt imponerar man stort och med 123 insläppta mål är man ligans tätaste lag bakåt, och jämför man med motståndarna Vancouver så har man släppt in hela 110 mål mindre.
Mycket är också tack vare en Ullmark som varit lysande i kassen.
Inför denna matchen har man gjort en trade då man skickat iväg Craig Smith samtidigt som man bland annat fått in förstärkning defensivt i Dimitri Orlov, vilket stärker upp ett redan starkt försvar ytterligare.
Nosek saknas i matchen.

Vancouvers kvalitet är inte alls på samma nivå som Boston vilket lär visa sig i matchen, och jag tror klart mest på bortaseger i matchen.

Silovs (Unconfirmed) - Ullmark (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u
This is the stats tab
This is the post tip