Vancouver och Calgary ska göra upp under natten, och jag har min idé klar i matchen.

Vancouver kommer med tre raka förluster i bagaget då man senast förlorade med 4-2 mot Minnesota. I den matchen fick man klara sig utan Elias Petersson och han är tveksam även här. Fantenberg saknas också här, så defensiven är försvagad inför denna match.
Nu vänder man dock hemåt igen och på hemmaplan har man spelat riktigt bra denna säsong och just nu står man på nio raka hemmasegrar.
Det finns fortfarande hög offensiv kvalitet i truppen då man har spelare som JT Miller, Boeser och Horvat, och jag tror det lär behövas en del mål för att vinna matchen.
Skador finns på Fantenberg, Ferland, Graovac, Leivo och Motte.

Calgary kommer med svag form då man bara vunnit en av de sex senaste matcherna. Senast blev det en 2-3 förlust hemma mot Nashville trots att man gjorde en rätt bra match.
Problemet på slutet har varit defensiven, och ser man till de fem senaste matcherna så har man släppt in 21 mål under ordinarie tid, alldeles för mycket om man ska vinna sina matcher.
Offensivt så bör man kunna utmana rejält här då man har spelare som Gaudreau, Lindholm, Huberdeau och Tkachuk i laget, så offensivt har man ett bra lag.
Skador finns på Giordano och Välimäki.

Jag tror på en svängig match med mycket målchanser vilket bör betyda en hel del mål, och här väljer jag att gå på överspelet.

Rittich (Unconfirmed) - Markström (Unconfirmed)

Speltips: Över 5,5 mål och jag investerar 1u hos Casumo , 888sport , Unibet eller LeoVegas // TT

This is the stats tab
This is the post tip