Vancouver Canucks - Los Angeles Kings

Goalies: Miller (confirmed) vs Budaj (probable)

Tuff gårdag men två förluster med 4-3. Borde valt Ö2.5 mål på mina lag men lätt att vara efterklok. Nya tag i natt och hoppas hoppa på vinnartåget direkt!

Vancouver Canucks gick in till juluppehållet med en två matcher lång förlustsvit. Förluster mot Winnipeg Jets och Calgary Flames med 1-4 i båda matcherna. Canucks är som bekant inget starkt lag i år och laget är dessutom skadedrabbat med 5 ordinarie spelare på IR. Canucks har förlorat 3/4 senaste matcherna och 6/8 senaste.

Los Angeles Kings är ute på en lång roadtrip och spelar i natt sin åttonde raka bortamatch. Laget har dock fått chansen att åka hem under juluppehållet för att ladda upp inför nattens match. Kings föll senast mot Dallas Stars med 3-2 efter förlängning i en jämn match. Kings slog Canucks senast lagen möttes med 4-3 efter straffar.

Canucks styrka ligger på hemmais om man ska leta efter positiva saker i laget. Dock har en man en väldigt tunn trupp och laget form är inge bra. De senaste två matcherna har man varit mer eller mindre chanslösa mot två lag som man bör kunna hota. Kings är på papperet numret större och ska ha bra chans att vinna i natt.

Jag tror på Kings och spelar alltså


Los Angeles Kings ML @ 1.709 med 4/7 units hos Pinnacle Sports


För fler spel

Twitter @bethockeystick

This is the stats tab
This is the post tip