Inatt bjuds vi bara på tre matcher i NHL. Jag har dock hittat ett intressant spel i matchen mellan Vancouver och Chicago, häng med!

Vancouver tog en efterlängtad seger senast efter att man hade fyra raka förluster innan dess. Man slog Nashville med klara 6-2 där man hade skaffat sig en 3-0 ledning redan efter 14 minuter.
Just nu leder man sin divison på 67 poäng, en poäng före Edmonton.
Man har gjort en säsong över förväntan såhär långt då man stundtals spelar riktigt bra.
Den stora anledningen till framgångarna hittills är hemmaspelet där man vunnit 18/27 matcher samtidigt som man öst in mål, så i Rogers Arena är man inte lätta att tas med. Man har inför denna matchen vunnit tio av sina elva senaste hemmamatcher, och här ser jag det som en bra chans att göra sviten ännu bättre.
Skador finns på Boeser, Fantenberg, Ferland, Graovac, Leivo och Motte.

Chicago åkte på en 5-3 förlust senast mot Edmonton i en match som spelades natten till onsdag. Nu är man b2b och senast vaktade Lehner kassen, så rimligtvis lär man ställa Crawford här, något som jag tycker är ett minus.
Formmässigt är man inte heller på topp då man har fyra raka förluster i bagaget, så här måste man steppa upp om man ska kunna hota.
Man ligger sist i divisionen och kikar vi på conference så ligger man på plats tolv, så säsongen har inte gått som man hoppats. Nu håller dock laget ingen högre klass då bredden inte riktigt finns där, så det är inte heller förvånande att man ligger så pass långt ner man gör.
Man brukar även ha svårt när man ställs mot Vancouver och kikar vi på de tio senaste mötena så har man bara vunnit tre av dessa.
Skador finns på Seabrook, De Haan och Shaw.

Här tycker jag hemmastarka Vancouver ska ha bra chans att avfärda ett formsvagt Chicago, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos 888sport , Unibet , LeoVegas eller Casumo // TT

This is the stats tab
This is the post tip