Vancouver ställs mot tufft motstånd natten till torsdag då Colorado kommer på besök, och här tror jag att vi bjuds på bra underhållning.

Vancouver kommer till denna matchen med fyra raka nederlag där det senast blev förlust med 5-1 mot Anaheim, och bakåt har man läckt rejält då man släppt in 22 mål.
Innan dess blev det förlust med 7-4 mot Vegas där det blev rejält målkalas, och svenske Höglander stor för två mål och en assist.

Samtidigt som man visat upp ett svagt spel defensivt så finns det trots allt en hel del kvalitet offensivt i spelare som Horvat, Miller, Garland och Boeser för att nämna några, och på hemmaplan så är jag inte alls främmande för att man kommer skapa en hel del chanser.
Saknas gör Highmore, Schenn och Sutter.

Colorado har stjärnan MacKinnon på skadelistan men man ser ut att klara sig galant utan honom då man i de två sista matcherna gjort hela 13 mål, och istället har flera andra kedjor hjälpt till att producera framåt.
Näst senast mötte man just Vancouver på hemmaplan och då blev det en solklar 7-1 seger där man hade 3-0 redan efter elva minuter, och man vann helt rättvist.

Man har visat att man har en bra bredd i laget då man trots avsaknaden av MacKinnon kan producera framåt, och med spelare som Rantanen, Landeskog, Burakovsky och Kadri i laget så är det kanske inte så konstigt.
Saknas gör Byram, MacKinnon, Compher och Matteau samtidigt som Kaut även är tveksam.

Vancouver har en fin offensiv och man kan absolut störa gästerna. Samtidigt läcker man en hel del bakåt och då man möter ett offensivt skickligt Colorado så är känslan att vi kan bjudas på en målrik match, och jag väljer att gå på överspelet.

Halak Unconfirmed) - Kuemper (Unconfirmed)

Speltips: Över 5,5 mål och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip