Vancouver ska göra upp med Columbus hemma i Rogers Arena natten mot lördag, en match man är befogade favoriter i.

Vancouver har inte gjort någon glad på slutet då man inte vunnit ihjäl sig, och sett till de tio senaste matcherna har det bara blivit två segrar.
Motståndet har dock hållit hög klass då lag som Tampa Bay, Colorado och Winnipeg varit några av motståndarna, och nu är det betydligt mer ljummet motstånd.

Trots de svaga resultaten på slutet har man en hel del klass i truppen, speciellt offensivt då namn som Pettersson, Kuzmenko, Boeser, Horvat och Miller finns, så det finns bra bredd framåt, och man håller en klart högre nivå än gästerna.
Demko, Lockwood, Poolman och Pearson saknas samtidigt som Bear är tveksam.

Columbus säsong har inte alls varit positiv då man är jumbo i conferencen, och man har en hel del poäng upp till nästjumbon. Man har problem både offensivt och defensivt då man är ett av lagen som gör minst mål samtidigt som man även har problem i egen zon då man släpper in väldigt mycket mål.

Ser man på truppen är det inte konstigt man krigar på i botten då man bakom Gaudreau, Johnson, Laine och Jenner inte har mycket att komma med, speciellt då man har flera tunga namn borta, och även om hemmalaget har tveksam form så tror jag att man får det svårt
Bean, Chinakhov, Danforth, Meyer, Voracek och Werenski förväntas missa matchen.

Columbus ser väldigt svaga ut och även att man möter ett lag som det inte lyser form om så finns det klart högre kvalitet hos Vancouver, och jag tror klart mest på hemmaseger i matchen.

Martin (Unconfirmed) - Korpisalo (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 1u hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip