Succélaget Vancouver tar emot Columbus hemma i Rogers Arena natten mot söndag, och här tror jag en bekväm hemmaseger väntar.

Vancouver har imponerat stort hittills under säsongen då man toppar conferencen, och hela 32 av 48 matcher har slutat med seger.
Efter tre raka segrar åkte man på en förlust senast mot St Louis med 3-4 efter förlängning, något som bara borde ge mer revanschlusta till denna matchen.

Spelare som JT Miller, Pettersson och Hughes imponerar stort, och med spelare som Boeser och Mikheyev där bakom finns det mycket kvalitet, och som man sett ut ska man ha goda chanser på hemmais.
Di Giuseppe, Soucy och Poolman förväntas missa matchen.

Columbus räcker inte till

Columbus slåss till skillnad mot värdarna i den nedre delen av tabellen, och man har bara Ottawa bakom sig i conferencen. Man har oerhört svårt att vinna matcher och sex segrar på 21 försök på resande fot är inget som inger respekt.
Nu senast tog man dock en seger borta mot Calgary, men nu möter man ett lag som sett betydligt bättre ut.

På skadelistan har man Patrik Laine som kanske inte nått upp i normal nivå, men det är ändå ett avbräck som känns.
Roslovic och Boqvist fick båda smällar senast och de är osäkra kort, och jämför man med hemmalaget så finns det inte alls lika mycket kvalitet.

Vancouver gör en riktigt bra säsong hittills och när man ställs mot ett av ligans svagaste lag så tror jag man studsar tillbaka omgående efter förlusten senast, och jag går på hemmaseger i matchen.

Demko (Unconfirmed) - Merzlikins (Unconfirmed)

Speltips: 1 hcp -1,5 och jag investerar 2u hos Pinnacle
This is the stats tab
This is the post tip