Vancouver ställs mot topptippade Edmonton i sin hemmapremiär i Rogers Arena, vilket på förhand blir en tuff uppgift.

Vancouver kliver in i säsongen med låga förväntningar vilket inte är konstigt då truppen inte skrämmer nämnvärt.
På målvaktssidan har man kvar Demko samtidigt som man fått in DeSmith från Pittsburgh, en målvaktssida som dock inte är jättestark.
Defensivt har man namn som Hughes, Hronek och Myers, men det ser tunt ut på övriga platser på backsidan.

Framåt har man Elias Pettersson och Andrei Kuzmenko som håller hög nivå. Miller, Boeser och Garland är också namn som är vassa offensivt, så där finns det kvalitet.
Överlag så ser man dock för svaga ut bakåt, vilket gör att man bör få det svårt här i premiären när ett spetsigt Edmonton gästar.
Mikheyev och Poolman förväntas missa matchen.

Edmontons stjärnor avgör

Edmonton hade förväntningar på sig förra säsongen och man tog sig igenom åttondelsfinalen med 4-2 i matcher mot LA Kings.
Därefter tog det dock stopp mot Vegas med 4-2 i matcher. Nu laddar man om för en ny säsong där man ska göra ett nytt försök att gå hela vägen, något man absolut har trupp nog att göra.

Målvaktssidan är intakt från förra säsongen och ser man defensivt har det inte heller skett särskilt mycket då man har kvar namn som Ekholm, Bouchard, Nurse och Ceci. Den förstnämnda är dock ett frågetecken till matchen, och det vore ett minus om han inte kommer till spel.

Offensivt har man tappat Yamamoto och Bjugstad, två spelare som dock går att ersätta, vilket man gjort då Connor Brown kommit in i laget.
I övrigt har man en ruskig offensivt med McDavid, Draisaitl, Kane och Hyman för att nämna några, och här ska man kunna ställa till stora problem för hemmalagets defensiv.
Utöver Ekholm är McLeod ett frågetecken.

Vancouver ställs mot tufft motstånd direkt och när stjärnor som McDavid och Draisaitl börjar snurra så bör man få det tufft, och jag tror klart mest på bortaseger i matchen.

Demko (Unconfirmed) - Skinner (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip