Ett Vancouver som imponerar ställs mot Edmonton som har klart mer att bevisa, och jag tror inte man ska räkna bort gästerna här.

Vancouver kommer närmast från en 2-0 seger hemma mot Dallas där Demko fortsatte att se riktigt säker ut i kassen, och 94.71% i räddningsprocent efter åtta matcher är riktigt bra.
Innan dess slog man usla San José med 1-10 och ser man på de sju senaste har man tagit sex segrar, så man gör det riktigt bra för dagen.

Elias Pettersson och JT Miller imponerar samtidigt som man även var bra nivå på spelare som Boeser, Kuzmenko och Hughes, så att man vinner matcher är inte konstigt, men kommer gästerna upp i nivå så är det ändå ett tufft motstånd man står inför.
Brisebois, Poolman och Blueger förväntas missa matchen.

När ska det vända för Edmonton

Edmonton fortsätter sin kräftgång i ligan då man senast förlorade med 2-5 hemma mot Nashville. Detta var lagets åttonde förlust på sina tio spelade matcher, och i conferencen har man bara San José bakom sig i tabellen.

Nu står man inför Vancouver borta och efter att man förlorat två gånger om mot laget med 8-1 och 3-4 så lär det finnas en hel del revanschlusta hos laget i just denna matchen.
Kan spelare som McDavid och Draisaitl bara få igång laget och visa att man är bland världens bästa spelare så kan man absolut ta en efterlängtad seger här.
Smith saknas samtidigt som Janmark är ett frågetecken.

Edmonton jagar revansch efter dubbla förluster mot Vancouver under säsongen, och i grunden finns det massor av kvalitet i gästerna.

Demko (Unconfirmed) - Skinner (Unconfirmed)

Speltips: 2 (inkl ot och straffar) och jag investerar 2u hos Pinnacle
This is the stats tab
This is the post tip