Vancouver kliver in i kvartsfinalserien där man ställs mot tuffast möjliga motstånd i form av Edmonton, och här tror jag gästerna är starkast.

Vancouver har överraskat rejält under säsongen då man först slutade trea i conferencen, och man var inte alls topptippade inför säsongen.
Därefter slog man ut Nashville med 4-2 i matcher i en matchserie som dock kunde slutat hursomhelst då Nashville var bra trots uttåget.

Nu väntar betydligt tuffare uppgift när Edmonton väntar i kvartsfinal, och det krävs rejäl uppryckning mot serien mot Nashville.
Man har även förstemålvakten Demko fortsatt borta, vilket är ett stort minus.
Petterson missade även träningen inför matchen. Han bör väl ändå komma till spel, men det finns ett par frågetecken, och mot ett sylvasst offensivt bortalag kan man få problem.
I övrigt saknas Poolman

Edmonton tuffar vidare

Edmonton hade en trevande inledning på säsongen men har därefter ryckt upp sig rejält, och man ser som väntat ut som en kandidat till slutsegern.
I matchserien mot LA Kings vann man med 4-1 i matcher och som vanligt visade man upp en härlig offensivt då man gjorde 22 mål på fem matcher.

Nu är det Vancouver som väntar och det är ett lag man haft svårt med under säsongen då man förlorat samtliga fyra möten lagen emellan.
Några av matcherna kom dock tidigt när man spelade dålig hockey, och nu ser man helt annorlunda ut.
Man har även stjärnor som McDavid, Hyman och Draisaitl som är sylvassa offensivt, och mot ett Vancouver med målvaktsproblem ska man kunna öppna med en seger trots bortais.
Henrique är dtd.

Silovs (Unconfirmed) - Skinner (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip