Elias Petterssons Vancouver tar emot Adrian Kempes LA Kings natten till lördag, och detta är en match som ska kunna bli väldigt underhållande.

Vancouver tog en efterlängtad seger senast mot Buffalo mer 4-5 då man innan dess åkt på tre raka förluster.
En gemensam nämnare egentligen under hela säsongen har varit att det krävts många mål för att vinna, och ser man på de tre senaste segrarna har det blivit 4-5, 4-6 och 8-5. Även i förlustmatcherna har man släppt in mycket mål, och man är ett ett av lagen som läcker mest bakåt.

Offensivt går det samtidigt ingen nöd då Petterson, Boeser, Miller, Horvat och Kuzmenko finns i laget för att nämna några, så framåt lär man fortsätta producera även i denna matchen.
Lazar och Pearson saknas samtidigt som man har några frågetecken för matchen.

LA Kings ligger på en fin andraplats i conferencen efter att man vunnit 11/19 matcher, och framför sig har man bara Vegas. Man har dock samtidigt spelat en del matcher mer än övriga lag i conferencen.
Man kommer närmast från en stark bortaseger mot Edmonton med 1-3 där Trevor Moore stod för ett hattrick, och detta var lagets femte seger på de sex senaste, så formen är fin.

Offensivt finns det namn som gjort det bra inledningsvis och då tänker jag på spelare som Fiala, Arvidsson, Vilardi och Danault. Defensivt har man dock precis som hemmalaget visat upp brister, något som bör öppna för en målrik historia.
Iafallo och Lemieux saknas.

Både Vancouver och LA Kings släpper in en hel del mål samtidigt som man visat upp att det finns kvalitet offensivt, vilket bör kunna leda till en målrik historia, och jag väljer att gå på överspelet i matchen.

Martin (Unconfirmed) - Petersen (Unconfirmed)

Speltips: Över 5,5 mål och jag investerar 2u

This is the stats tab
This is the post tip