Här får vi se Vancouver ta emot Minnesota i en match jag väljer att ta ställning i.

Vancouver kommer från en 1-5 förlust hemma mot Anaheim där Demko inte hade någon jättebra afton i kassen. Han släppte in fem mål på 28 skott, och då är det inte lätt att vinna matcher. Här bör Markström vara tillbaka i kassen, vilket är ett stort plus.
Normalt sett är man väldigt starka på hemmaplan där man vunnit 19/29 matcher, och efter förlusten senast lär man vilja studsa tillbaka direkt.
Man har plockat in Tyler Toffoli från LA Kings, ett klart intressant nyförvärv som kliver in och spelar med Pettersson och JT Miller här.
Boeser är fortsatt skadad och det är såklart ett rejält avbräck offensivt, men med spelare som Pettersson, JT Miller och Horvat i laget så har man en bra offensiv.
I övrigt saknas Graovac, Fantenberg och Leivo samtidigt som Motte är tveksam.

Minnesota kommer från två raka förluster då man förlorat mot San José och NY Rangers. I den senaste matchen blev man nollade då man förlorade med 0-2. Den förlusten kom på hemmaplan, något man trivts bra med under säsongen då man vunnit 17/31 matcher.
Det som spökat rejält för laget är bortaspelet där man bara vunnit 10/27 matcher, något som såklart påverkat att laget ligger långt ner i tabellen.
Man har en del bra spelare i Staal, Zucarello och Parise, men många av de bra spelarna har inte levererat som man väntat, och här tror jag det blir svårt att vinna mot ett hemmastarkt Vancouver.

Vancouver är riktigt starka på hemmaplan, och nu när man möter ett bortasvagt Minnesota så tror jag man visar sig starkast och vinner matchen på ordinarie tid.

Markström (Unconfirmed) - Dubnyk (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip