Vancouver tar emot Montreal i Rogers Arena och här plockar undertecknad ett poängspel på en duktig lirare i hemmalaget till 1.65 gånger pengen hos Nordicbet / Betsson .

Vancouver står som favoriter inför nedsläpp med Montreal på hemmais natten till torsdag svensk tid. Hemmalaget har fixat seger i fem av deras sex senaste matcher och kommer allra närmast från en både stark och imponerande 6-4-viktoria borta mot Toronto.

Montreal har hygglig form de också, men skadeläget är tungt och Vancouver borta är sannerligen ingen enkel uppgift. Senaste gången Montreal var på besök här blev det bortaseger med 5-1, men nu är det andra förutsättningar. Montreal har bara levererat totalt 37 poäng på hela säsongen och då är de uppe i 56 matcher.

Vancouver har löst 62 poäng på 57 matcher och går som tidigare nämnt mycket starkt just nu. En ny tvåpoängare här ska vara inom räckhåll, men jag tror att lagets förstakedja kommer leverera och det är från denna jag plockar ett poängspel på en stark spelare.

SPELTIPS
Brock Boeser över 0,5 poäng till 1.65 hos Nordicbet / Betsson .

Boeser har hittills under säsongen gjort 33 poäng på 51 matcher och i 6-4-segern borta mot Toronto senast stod han för 1+1. Hans form är precis lika het som lagets och att jänkaren levererar igen är taget!

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip