Två formstarka lag i form av Vancouver och Montreal ställs mot varandra natten till torsdag, och här tror jag på hemmaseger.

Vancouver har vunnit fem av sina sex senaste matcher där man bland annat slagit lag som Toronto, Calgary och NY Rangers. Enda plumpen kom mot NJ Devils där man förlorade med 7-2. Man ligger på en elfteplats i conferencen och man är i allra högsta grad med i kampen om en slutspelsplats, men ska man lösa det så kommer man behöva avsluta grundserien på ett bra sätt.

Spelare som Pettersson, Horvat, Miller, Boeser och Hughes finns i laget, så det finns kvalitet även om man kanske inte tillhör de bättre lagen i ligan, men mot här ställs man mot överkomligt motstånd.
Burroughs, Dickinson och Poolman förväntas missa matchen.

Montreal har gjort en riktigt usel säsong hittills och man ligger sist i hela ligan.
På slutet har man dock vaknat till liv och ser man till de åtta senaste matcherna har det slutat med sju segrar, vilket är riktigt starkt.
Man ligger dock långt efter i kampen om slutspelsplatserna, och det kommer inte bli något
mer spel efter grundserien.

Man har blivit av med Tyler Toffoli som gått till Calgary där han för övrigt startat ruskigt bra, och det är ett tungt tapp. Det finns spelare som Drouin, Hoffman och Suzuki i laget, men den förstnämnda förväntas missa matchen och det påverkar offensiven.
I övrigt förväntas Allen, Byron, Dvorak, Hammond och Savard missa matchen samtidigt som Evans och Paquette är tveksamma.

Vancouver är det bättre laget i matchen och trots att gästerna kommer med bra form har man en hel del avbräck i laget, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Demko (Unconfirmed) - Montembeault (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip