Överraskningslaget Vancouver ställs mot Nashville i åttondelsfinalen, och här jagar hemmalaget en ny seger mot just Nashville.

Vancouver har varit ett av lagen som överraskat klart mest under säsongen då man slutade på en fin tredjeplats i conferencen.
Bland annat var man före Colorado i tabellen samtidigt som man bara hade fyra poäng upp till Dallas, starka papper.

I truppen finns det starka namn som Pettersson, Hughes och Lindholm. Samtidigt saknades både Miller och Boeser senast och här ska båda vara tillbaka, två viktiga spelare då de slutade etta och fyra i den interna poängliga, och mot ett Nashville man har 3-0 mot inbördes under säsongen ska man ha bra chanser att vinna på nytt.
Poolman saknas i matchen.

Nashville besegrade på nytt?

Nashville löste slutspelsplatsen genom att sluta sexa i conferencen efter att man spelat ihop 99 poäng och tagit 47 segrar.
Man avslutade grundserien med en 4-2 förlust mot Pittsburgh, och till skillnad från hemmalaget så vilade man inga stjärnor.

Under säsongen har man stött på Vancouver vid tre tillfällen och dessa matcher slutat med förlust där siffrorna blivit 2-3, 5-2 och 2-5, så hemmalaget kliver in med ett mentalt övertag.
Spelare som Forsberg, O’Reilly och Josi är skickliga spelare som ska försöka bryta den dystra trenden mot Vancouver, men känslan är att man återigen får det tufft.

Vancouver har gjort en stark säsong hittills och då man vunnit samtliga mötena mot Nashville under säsongen kommer man kliva in med bra självförtroende här, och jag går på hemmaseger i matchen.

Demko (Unconfirmed) - Saros (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip