I Rogers Arena ska Vancouver mäta krafterna med NY Islanders natten till onsdag. Nedsläpp är 04:00.

Vancouver kommer med två raka förluster till matchen men det har varit två tuffa bortamatcher mot Winnipeg och Calgary. Man utmanade dock i båda matcherna och stod för bra insatser. Innan dess slog man bland annat Edmonton och Seattle i närtid, så formen är fortsatt bra.

I laget har man en del skador i Poolman och Demko samtidigt som Pearson är ett frågetecken.
Man har dock en helt okej trupp med spelare som Horvat, Petterson, Miller och Boeser, och nu när man inte möter ett av ligans topplag så ska man kunna studsa tillbaka på vinnarspåret.

NY Islanders hade tre raka segrar inför senast då man vunnit mot Florida, Pittsburgh och Columbus där de två förstnämnda är tuffa matcher.
Nu senast tog det dock tvärstopp mot Seattle där man inte alls kunde utmana, och här kommer det behövas en klart bättre insats för att inte åka på en ny förlust.

Man har ett bra lag på pappret utan att ha någon stor stjärna i laget. Man spelar tight defensivt vilket man även ser på antalet insläppta mål, men mot ett Vancouver vars styrka ligger i offensiven så är känslan att man behöver göra en del mål, och jag köper inte favoritskapet här.
Holmström, Pelech, Varlamov och Wahlström saknas samtidigt som Clutterbuck och Palmieri är tveksamma, så det finns även en del tveksamheter på skadefronten.

Vancouver har en bra offensiv och nu när man inte möter ett av de bästa lagen i ligan ska man absolut kunna blixtra till och knipa en seger, och jag går på hemmaseger i matchen.

Martin (Unconfirmed) - Sorokin (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 1u
This is the stats tab
This is the post tip