Bottenmöte i NHL då Vancouver och Ottawa ska göra upp, och här tror jag klart mest på hemmalaget.

Vancouver kommer från två starka insatser mot Toronto där man vunnit båda matcher, och det med 3-2 efter förlängning samt 6-3, så det är två riktigt fina skalper.
Säsongen hittills har annars varit rätt svag då man ligger näst sist i divisionen. Man ska dock även tänka på att man bara spelat 39 matcher, så man har spelat klart minst matcher i divisionen, så det ser värre ut än vad det är.

Nu är det hemmaplan igen och det är ett klart plus då man gjort sina klart bästa matcher i sin egen borg, och hittills har det blivit elva segrar på 22 försök.
Truppen har en hel del intressanta spelare framåt i Boeser, Horvat och Miller för att nämna några, så kvalitet finns det absolut i laget.
Saknas gör Pettersson, Bailey, Beagle, Edler, Ferland och Motte samtidigt som Roussel är tveksam.

Ottawa ligger sist i divisionen då man spelat ihop 36 poäng på 46 matcher, och hittills har det bara blivit
16 segrar, vilket givetvis är ett riktigt svagt facit.
Man kommer dock från två raka segrar där man vunnit mot Calgary med 2-4 samt Montreal med 0-4, men då har man fått bra utdelning framåt då man tex i matchen mot Montreal endast fick iväg 15 skott på mål.

Kikar man på truppen så finns det en del intressanta spelare i talanger som Stutzle, Norris, Tkachuk och Batherson, och det är spelare som även kommer bli bättre framöver. Truppen är dock rätt svag i övrigt så det är inte konstigt att man är jumbo i divisionen.

Nu är det bortamatch som gäller och även att man vunnit två raka matcher på resande fot så har man visat upp ett väldigt svagt spel på bortais, och faktum är att man bara vunnit 7/23 matcher utanför Canadian Tire Centre, och här tror jag att man får det tufft.
Saknas gör Daccord, Watson, Haley och Stepan.

Vancouver kommer från två raka segrar mot starka Toronto och nu när motståndet är klart svagare så bör man ha bra chans att ta en ny seger, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Holtby (Unconfirmed) - Murray (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip