Speltips: Vancouver - San Jose

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2019-02-12 04:00
Land: Nordamerika
Liga: NHL
Odds: 2.00
Tips: 2
Spela på Speltips Vancouver - San Jose
Upp till 1000 kr i spelkrediter! Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditsinsatsen.
18+. Regler & Villkor gäller. Stödlinjen.se
Vancouver Canucks - San Jose Sharks

Goalies: Markström (probable) vs Jones (probable)

Viktigt match i Pacific division när San Jose Sharks gästar Vancouver Canucks. Ett Sharks som minst sagt sett stekheta ut letar efter sjätte raka segern.

Vancouver Canucks ligger på en fjärdeplats i divisionen och hoppet om slutspel finns forfarande där. Detta är något över förväntan för Canucks som har en förvånansvärt stark säsong. Mycket har berott på att Elias Pettersson varit betydligt bättre än vad man förväntat sig och tillsammans med Brock Boeser har man haft en spetslina som hotar alla lag i ligan. Senast så snodda Canucks två poäng hemma mot Calgary Flames då man vann med 4-3 efter straffar. En match man var totalt utspelade i men som man visade sig effektiv när lägena kom. Efter en relativt jämn förstaperiod så var det Flames för hela slanten i resten av matchen och speciellt under andra perioden så var det ett under att Flames inte hade 2-3 målsledning. Jacob Markström spelade fantastiskt och räddade laget flera gånger och osannolikt tog man matchen till övertid och straffar. Där är det som sagt 50/50 och denna gång vann Canucks coinflipen och tog extrapoängen.

San Jose Sharks har verkligen vaknat nu och efter att man inte alls sett lika bra som förväntat under första halvan av säsongen verkar man nu börja leverera hockey på den nivå de flesta hade hoppats på. Laget har 5 raka vinster och ligger tvåa i Pacific division och spelet börjar verkligen klicka. Senast slog man Edmonton Oilers på ett övertygande sätt på bortais med 5-2 i en match där man hade kontroll från första minuten. Efter första perioden hade Sharks en stabil 2-0 ledning man byggde vidare på och när Kevin Lablanc utökade till 3-0 i andra perioden så var uppförsbacken för brant. Oilers kom aldrig i närheten och Sharks kunde ta de två poängen relativt ohotat.

I natt gästar alltså detta stekheta Sharks ett Canucks som man gillar att möta. Sharks har vunnit hela 9/10 senaste mötena med Canucks vilket säger en del om hur man gillar laget. Senast man möttes nollade man Canucks med 4-0 och sett till hur bra Sharks är just nu så har jag mycket svårt att se Canucks stå emot. Speciellt sett till hur man agerade mot Flames men ändå snodde matchen. Man föll med sjuka 47-25 i skott och hade inte Markström stått på huvudet och räddad laget så hade Flames vunnit med ett par puckar. Tror inte Canucks har samma lycka två gånger så jag synar bortasegern här. Nattens spel blir alltså

Match: Vancouver Canucks - San Jose Sharks
Spel: 2
Odds: 2.00
Insats: 5/7u
Bolag: bet365
Spelstopp: 04:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!
  Vancouver - San Jose
Spela på Speltips Vancouver - San Jose Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditsinsatsen.
18+. Regler & Villkor gäller. Stödlinjen.se
hockeystick - 11 Februari 2019 - 18:27
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  IFK Göteborg - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - BLGM - ja
1.83
15:00  Albot - Lajovic
Tennis - ATP Basel - Albot
1.73
21:00  Tottenham - FK Crvena zvezda
Fotboll - Champions League - TOT under 2,5 mål
1.80
  Rekatochklart Poolspel
19:00  Topptipset Tips Måndag 21/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming