Vancouver Canucks - Washington Capitals

Goalies: Markström (probable) vs Holtby (probable)

Vancouver Canucks har inlett den här säsongen betydligt bättre än vad jag trodde man skulle göra. I mina ögon är Canucks ett av de svagaste lagen i NHL i år men man har verkligen spelat bättre än det hittills. Man inledde svagt på hemmais och när laget nu åkte iväg på en 5 matcher lång roadtrip trodde jag verkligen inte laget skulle stå på 3 raka segrar och vinst i 4/5 matcherna man spelade. Ett starkt resultat, men spelmässigt tycker jag inte det sett speciellt bra ut. Egentligen var det bara mot Detroit Red Wings man ”spelade” väldigt bra och jag är inte övertygad om att formen kommer fortsätta. I natt ställs man verkligen på prov och det ska bli spännande att se utfallet.

Washington Capitals är ett kvalitetslag, det vet vi alla om. Dock har laget inte riktigt kommit upp i den nivå man förväntat sig och laget är ”bara” 4-4-1 i år. Dessutom har man förlorat 3/5 senaste matcherna och senast föll man mot Florida Panthers med 4-1. En match som man fick betala för utvisningar man tog. Nu har man dock fått ett par dagars vila och har inte spelat på 5 dagar för att ladda om inför nattens match. Något jag tror gynnar laget.

I natt gästar alltså Caps detta formstarka Canucks och visst så talar formen åt olika håll och det ”logiska” är att tro att Canucks ska ha chans med tanke på formen. Dock tror jag dessa dagar som Caps fått vila och fokusera på träningar har gynnat laget och Canucks har varit lite överskattade på slutet. I grund och botten ska Caps vara klassen bättre här och man brukar trivas bra mot Canucks då man vunnit 4/5 senaste mötena inbördes.

Jag tror Caps tar revansch här och spelar därför

Vancouver Canucks - Washington Capitals
Spel: Caps ML (1.729 hos Pinnacle )
Odds: 1.70
Insats: 3/7u
Bolag: Betsson
Spelstopp: 04:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick



Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip