Vancouver och Washington gör upp i en i mina ögon förmodad underhållande match, och jag räknar med en del mål.

Vancouver har fått ordning på formen på slutet då man tagit fem segrar i de sex senaste matcherna, och man har på slutet slagit Vegas och Colorado.
Ett problem som dock fortsatt finns i laget är defensiven då man nästan släpper in fyra mål per match i snitt, och i matchen mot Colorado krävdes det fyra mål för att vinna då siffrorna skrevs till 3-4.

Samtidigt som man har problem bakåt så finns det mycket skicklighet framåt i Miller, Pettersson, Horvat och Kuzmenko som samtliga snittar minst en poäng framåt, och ska man vinna matchen lär det återigen krävas en del mål framåt.
Poolman och Pearson förväntas missa matchen samtidigt som Studnicka är tveksam.

Washington kommer från en 5-1 förlust mot succélaget NJ Devils där man dock skapade en del lägen, och med bättre effektivitet hade man kunnat göra ett par mål till.
Nu väntar en ny bortamatch och på resande fot är man inte i närheten av lika starka som hemma då man bara tagit två segrar på elva försök, och en anledning är att man släpper in för mycket mål.

Offensivt finns det dock vassa spelare i Ovechkin, Kuznetsov och Strome som även är giftiga i powerplay. På slutet har man även tillbaka TJ Oshie, en viktig kugge offensivt för laget, så det finns kvalitet i truppen, och man kommer helt klart kunna såra hemmalagets svaga defensiv.
Bland annat saknas Brown, Malenstyn och Wilson samtidigt som Orlov är tveksam.

Vancouver och Washington har båda bra spelare offensivt och då båda lagen även visat upp en tveksam defensiv så lär det krävas en del mål för att vinna matchen, och jag väljer att gå på överspelet i matchen.

Demko (Unconfirmed) - Lindgren (Unconfirmed)

Speltips: Över 5,5 mål och jag investerar 2u
This is the stats tab
This is the post tip