Botten mot toppen ställs här då Väsby gästas av Björklöven, och jag tror gästerna trummar på direkt från start.

Väsby tog en otroligt skön seger senast då man besegrade Karlskoga borta med 0-3, en högst oväntad seger.
Man gjorde ett riktigt gediget jobb i defensiven och i kassen spelade Ryttar riktigt bra då han motade samtliga 26 skott.

Innan dess så hade man en riktigt tung period med hela nio raka förluster, så segern var absolut välkommen.
Truppen håller ingen vidare kvalitet där spelare som Lavoie och Nilsson får dra ett riktigt tungt lass, och man kommer att få slåss i botten av tabellen, allt annat vore en stor överraskning.

Björklöven gjorde sin första match på tolv dagar senast, och det slutade med en 3-4 seger på straffar.
Spelmässigt så var man inte med från start och det är förståeligt då man hade ett långt uppehåll. Man spelar dock upp sig och som det topplag man är så löste man tillslut segern.

Tre av de fem senaste matcherna har slutat med seger och även om det inte är lika bra som tidigare så har det sett helt okej ut, och nu ställs man som sagt mot ett riktigt svagt lag.

Laget är ett av de bästa i ligan och man har mängder med offensiva skickliga spelare i Hutchings, Vesel, Crandall och Grundström för att nämna några.

Nu när man fått en match i kroppen så tror jag man kommer vara påkopplade från start och jag tror man kopplar grepp om matchen direkt, vilket gör att jag väljer att gå på att man vinner den första perioden.

Speltips: 2 första perioden och jag investerar 2u // TT