Väsby och Kristianstad ska göra upp under kvällen, och här har jag mest tro på gästerna.

Väsby är nykomlingar i serien och laget är tippade i botten.
Under försäsongen gjorde man sju matcher där tre av dessa slutade med seger.

Senast gjorde man seriepremiär borta mot Södertälje, och man fick direkt stöta på tufft motstånd.
Man försvarade sig dock starkt i matchen, men man fick se sig besegrade med 1-0 då man släppte in målet med bara 1.06 kvar av matchen.
siffrorna kunde dock blivit större om man inte hade haft en storspelande Lundberg i kassen som tog 40/41 skott, så Södertälje vann matchen rättvist.

Man har några intressanta spelare i truppen som håller bra nivå, men överlag så har man en rätt svag trupp, och man kommer få slåss för överlevnad denna säsong.

Kristianstad har under försäsongen spelat åtta matcher, och i fem av dessa har det slutat med seger.
Nu är det dags för seriepremiär, och här ställs man mot ett klart beskedligt motstånd.

Man har inför säsongen tappat en del tunga pjäser i form av Krupic, Heikkinen och Setkov för att nämna några, och de är såklart svåra att ersätta. Man har dock gjort ett okej jobb med nyförvärven, men truppen har inte blivit bättre än förra säsongen och man lär få slåss i botten av tabellen.

Man har dock lånat in Bondesson från Rögle som är en intressant spelare. Även Kellman har lånats in från San Jose, och han kommer få leda laget då han utan tvekan är lagets bästa spelare, och han kommer att bli riktigt intressant att följa.

Här är det två förväntade bottenlag som möts, men jag håller Kristianstad som det bättre laget, och här tror jag man har bra chans att vinna, och jag väljer att ta ställning för laget i matchen.

Speltips: 2 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip