Rond fyra mellan Västerås och Björklöven spelas i ABB Arena Nord under torsdagen och detta med nedsläpp klockan 19:00. Gästerna har 2-1-ledning i matchserien, men här är min idé att hemmalaget lyckas kvittera till 2-2 genom att ta hem denna match.

Resultaten i matchserien så här långt:
Match 1: Björklöven - Västerås 6-1
Match 2: Björklöven - Västerås 2-3
Match 3: Västerås - Björklöven 1-3

I match ett var det aldrig något snack om saken, den matchen tog nämligen Björklöven hem med komfortabla 6-1. Rond två däremot, där studsade Västerås tillbaka fint då de på bortais knep en match genom en 3-2-seger. Nu senast var det alltså Västerås tur att agera hemmalag och då hade de chansen att gå upp till 2-1-ledning i matcher, men det gick inte vägen.

Istället har de nu underläge med just 2-1 i matcher, vilket innebär att Björklöven har chans till matchboll och sedan att avgöra matchserien på hemmais då det är först till fyra vinster som gäller. Jag tror dock att Västerås inte kommer ge upp så lätt och med tanke på att lagen vunnit varsin match så här inledningsvis så tror jag att det fortsätter så.

Västerås har en duktig offensiv och ett bra lag på pappret. Björklöven ställs absolut inte inför någon lätt uppgift här och skulle Västerås lyckas ta hem denna rond fyra, ja då kan den här matchserien sluta precis hur som helst.

SPELTIPS
Västerås vinner matchen (inklusive övertid, moneyline) spelas till 1.82 hos Lucky Sports .

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip