Västerås ska försöka bryta den negativa trenden med tre raka förluster då Karlskrona på besök, ett lag som kommer med otroligt svag form.

Västerås kommer som sagt till denna matchen med tre raka förluster då man senast fick stryk av Södertälje med 4-2. I de två tidigare matcherna har man fått stryk av ett formtoppat Mora samt serieledarna Björklöven, så spelschemat har varit tufft. Man ligger på en stabil femteplats i tabellen och en plats bland de åtta bästa kommer det att bli. Man har ett försprång på sju poäng då Vita Hästen och Södertälje jagar bakom, så det gäller att försöka hålla denna platsen, men då måste man också vinna matcher.
Hemmaplan här är ser jag som en fördel även om man spelat minst lika bra borta, framförallt då gästerna inte varit särskilt bra på resande fot.

Karlskrona är det formsvagaste laget i hela ligan och man ser till de tio senaste matcherna. Under dessa matcher har det bra blivit en seger, så formmässigt är man helt under isen. Man ligger nu på en tiondeplats i ligan och man har fyra poäng upp till åttondeplatsen. Där ligger dock ett formtoppat Mora, och som man spelat nu så bör man inte kunna kliva förbi där.
Nu är det även bortaplan och där har man bara vunnit 7/22 matcher där man också bara gjort 46 mål, och då är det inte konstigt man inte vinner sina matcher.

Här tycker jag att Västerås ska ha bra chans att ta en efterlängtad seger då man möter ett otroligt formsvagt Karlskrona, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos 888sport , Unibet , Casumo eller LeoVegas // TT

This is the stats tab
This is the post tip