Allsvenskan bjuder på sex matcher under onsdagen där det finns en del intressanta matcher. Jag vänder blickarna på Västerås som ska ta sig an nykomlingen Kristianstad.

Oj vad tung förlust Västerås åkte på sist. 2-5 mot Almtuna på hemmaplan är ett riktigt svagt resultat av ett topplag som man förväntas vara. Innan dess blev det också en 5-2 förlust borta mot Timrå, och det är en match man inte är favoriter i, så den slår inte lika hårt.
Man har säkerligen snackat igenom den senaste matchen noggrant och tränat på att hitta tillbaka till sitt grundspel, och blir så fallet så har man visat flera lag hur giftiga man är.
Med spelare som Hertzberg, Benker, Tessier och Kruse så ska man tillhöra toppen av serien och då ska ett lag som Krisitanstad bara slås på hemmaplan.

Kristianstad ligger tia i tabellen och man har gjort en del bra resultat hittills då man tex slagit Björklöven på hemmaplan med 2-1 även om man hade en del tur som gick segrande ur den matchen. Förutom den segern så har det blivit fyra förluster de fem senaste matcherna. Nykomlingar brukar i vanlig ordning göra bra resultat i början av serien för att sedan tappa ju längre den går, och jag ser inte Kristianstad som något undantag.
Man kommer få en tuff säsong och kampas om att undvika negativt kval medans hemmalaget kommer att slåss i toppen.

Med två raka förluster i bagaget så tror jag Västerås kommer att vara oerhört inspirerade att hamna på vinnarspåret igen, och man får inte mycket bättre läge än att göra det på hemmaplan mot nykomlingen Kristianstad.

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos Bethard , FastBet eller SpeedyBet // TT

This is the stats tab
This is the post tip