Västerås ska försöka spinna vidare på segern senast, och här ställs man mot Mora.

Västerås tog en meriterande seger borta mot serieledande Björklöven senast med 0-2. Kruse höll nollan och man gjorde en bra defensiv match även om hemmalaget var ineffektiva.
Man ligger femma i tabellen och har tappat lite på topplagen, och det gäller att fortsätta plocka segrar för att blanda sig i toppen av tabellen.
Nu är det hemmaplan och trots att man haft några sämre resultat där så ser det ut som man hittat spelet igen och gör man om matchen man gjorde mot Björklöven så bör man vinna denna matchen.

Mora förlorade med 1-5 hemma mot Modo senast, och formen är inget vidare. Man har bara tagit två segrar de åtta senaste matcherna, men samtidigt är man inget topplag denna säsong, vilket man också sett på spelet.
Bortaplan här och där har man varit klart sämre än på hemmaplan, och man har bara tagit sju poäng på sex matcher.
Defensiven är lagets starka sida, men trots det släpper man in en del mål. Offensivt snittar man inte ens två mål per match, och där är det bredden som inte håller då man bara har en producerade kedja.

Västerås kommer från en bra insats samtidigt som Mora kommer med svag form, och här tror jag hemmalaget visar sig starkast.

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos Nordicbet eller Betsafe // TT

This is the stats tab
This is the post tip