Fint möte i hockeyallsvenskan under söndagen då Västerås gästas av Södertälje, och här har jag min idé klar i matchen.

Västerås började bra i sin seriepremiär mot Almtuna och man hade ledningen med 1-3 sent i andra perioden.
Man släppte dock in 2-3 med knappa minuten kvar av den andra perioden, men man gick in i den sista perioden med en ledning.
Väl där så tappade man och Almtuna kunde vända till 4-3 efter att de gjort det avgörande målet med bara 35 sekunder kvar av matchen.

Man visade en del brister i defensiven och mot ett lag som Almtuna ska man absolut kunna bättre. Offensivt tycker jag dock man spelade bra då spelare som Zetterberg, Hetta och Hertzberg såg bra ut, och de lär kunna hota offensivt även här.

Södertälje mötte nykomlingen Väsby i sin seriepremiär och det dröjde nästan 59 minuter innan man fick hål på en storspelande Lundberg som räddade 40/41 skott. Man vann matchen med 1-0 och det blev nyförvärvet Bouchard som blev stor matchhjälte.

I truppen finns det riktigt bra offensiva spelare då Olesen, Blomstrand och Bailey finns i laget. Man har även lånat in spets i Vejdemo och Fagemo, så det offensiva spelet känns riktigt bra, och här bör man kunna göra det svårt för motståndarnas backar.

Västerås har en bra offensiv och man bör absolut kunna få in några puckar i matchen. Samtidigt såg man svaga ut defensivt senast och nu när man möter ett skickligare lag offensivt så bör man få en del tryck i egen zon, och jag väljer att gå på överspelet i matchen.

Speltips: Över 4,5 mål och jag investerar 2u till oddset 1.68 hos SpeedyBet , Bethard eller FastBet // TT

This is the stats tab
This is the post tip