Toppmöte i hockeyallsvenskan under söndagen då Västerås gästas av Timrå, och här tycker jag hemmalaget ska ha bra chans till att knipa poäng i matchen.

Västerås har kommit igång på slutet och man har tagit fyra raka segrar efter den tunga 2-7 förlusten mot Vita Hästen.
Defensiven har sett klart stabilare ut på slutet då man bara släppt in två mål de två senaste matcherna, och det är ofta defensiven som gjort att man klivit av isen med en förlust.

Senast blev det seger mot Västervik på bortaplan med 1-2 efter förlängning där stjärnan Rasmus Asplund avgjorde, och han har nu gjort fem poäng på de fem senaste matcherna.

Nu är det också hemmaplan och där har man bara en enda förlust på sina sex matcher, och det var just 2-7 förlusten mot Vita Hästen där man var otroligt svaga defensivt. Inför denna matchen har man fyra raka segrar på hemmaplan, så man har visat sig riktigt starka på hemmais.

Timrå tog en ny triumf senast då man slog Karlskoga borta med 4-5 efter straffar. Man låg under med 4-2 till slutet av den andra perioden, och det såg tufft ut då. Man jobbade sig dock ikapp och tillslut så löste man seger på straffar där Lundin avgjorde.

Den seger betydde att man nu har åtta raka segrar i bagaget, och man är det formstarkaste laget i serien.

Man har en riktigt bra trupp då spelare som Lundin, Lööke, Lundeström, Dahlén och Boqvist finns i laget, och truppen är en av den bästa i serien.
Här kommer man dock återigen sakna stjärnan Dahlén, och det är ett avbräck även om man har en riktigt bred trupp.

Västerås trivs bra på hemmaplan där man bara förlorat en gång denna säsongen, och trots att ett starkt Timrå kommer på besök så tror jag man har bra möjlighet att kriga till sig poäng i matchen, och jag väljer att gå på en dubbelchans i matchen.

Speltips: 1X och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip