Västerås tar sig an jumbon Troja/Ljungby under söndagen och här bör gästerna få det alldeles för tufft.

Västerås ligger på en sjätteplats i tabellen vilket innebär att man slipper spela åttondelsfinal, och det är en plats man vill behålla.
Man har spelat färre matcher är jagande lag så möjligheterna ser bra ut, men det lär krävas några fler poäng för att säkra en plats bland de sex bästa lagen, och mot jumbon har man ett ypperligt tillfälle att stärka sig position.
Nu senast åkte man på en förlust med 3-4 mot Mora med det är ett lag som håller en klart högre nivå än dagens motståndare, och man bör ha bra chans att studsa tillbaka och ta en trepoängare, speciellt då man trivs riktigt bra på hemmais.

Troja/Ljungby är jumbo i ligan och man har hela tio poäng upp till nästjumbon Södertälje. Man har ytterligare två poäng upp till säker mark, men med bara sex matcher kvar att spela ser läget allt annat än bra ut, och ser man till spelschemat så är det tufft.
Här är det även bortaplan som gäller och där har man bara vunnit 4/22 matcher så man har inte haft det lätt utanför Ljungby Arena, och här bör man återigen få det tufft.

Västerås är ett starkt hemmalag och då man även håller en klart högre nivå än jumbon Troja/Lundby så bör man kunna studsa tillbaka efter förlusten senast, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Speltips: 1 hcp -1,5 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip