Västerås gästas av Vita Hästen under måndagen, och här väljer jag att ta ställning för hemmalaget.

Västerås har öppnat serien med fyra segrar och tre förluster. Man ligger på en niondeplats då man plockat elva poäng, och det är helt okej även om jag förväntat mig mer.
Det är framförallt bortaspelet som varit problemet, och på tre matcher har man inte tagit en enda poäng, och målskillnaden visar 5-17.

Nu är det dock hemmaplan och där har man varit klart bättre då man har tagit elva av tolv möjliga poäng, så det är en klar fördel med hemmamatch här.
Man kommer från en seger på just hemmaplan då man slog Almtuna med 3-2, och där stod man för en bra insats.

Man saknar fortsatt ett par gubbar, men man ska ha tillgång till samma spelare som senast, och här ska man ha en bra segerchans.

Vita Hästen har skrapat ihop nio poäng på sju matcher, och det är helt klart en okej start.
Man kommer dock från en 6-1 förlust borta mot Modo efter en tveksam match defensivt, och det stämde inte alls i matchen.
Sörensen stod dock återigen för poäng i matchen då han gjorde målet som kom i powerplay, och han har nu gjort poäng i samtliga sju matcher i serien.

På bortaplan har man spelat bra då man vunnit tre av fem matcher. Matchen senast var dock högst tveksam defensivt, och det kommer krävas klar uppryckning för att kunna utmana Västerås här.

I grund och botten håller jag Västerås som det bättre laget i matchen och då man trivs riktigt bra på hemmaplan ska segerchansen vara bra i matchen, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos SpeedyBet , Bethard eller FastBet // TT

This is the stats tab
This is the post tip