Känner att jag måste trycka upp ännu ett speltips här idag, det är trots allt fredag! Det andra spelet som verkligen faller mig i smaken för dagen är överspelet mellan Västervik och Björklöven. Över 5 mål betalar @1.98 hos Sportmarket, spelar detta spel med vanliga 3/5U!

Västervik:
Herregud, som Västervik imponerande på oss i inledningen av denna säsong och var ett namn på allas läppar. Nu har det dock börjat gå betydligt tyngre på den senaste tiden. Man inledde säsongen med nio segrar på de tio första matcherna men nu i dem senaste sju matcherna har man bara lyckats vinna en match. Anledningen varför det gått tyngre på slutet är framförallt att man haft svårt med det man var bäst på i början av säsongen, att få pucken över mållinjen. Man har exempelvis bara gjort tio mål på de senaste sju matcherna och det förstår ju alla att det inga fungerar. Jag tror dock absolut det kan bli ändring på detta ikväll. Senast mot Mora förlorade man med 3-1, men tar ändå med sig positiva saker från matchen. Exempelvis att man sköt hela 38 skott. Analysen varför pucken inte går in är att det är för lite trafik framför mål sa assisterande tränaren Ragnar Karlsson. Ikväll möter man ett Björklöven som har det sämsta boxplayet i serien samtidigt som Västervik har det näst bästa powerplayet. Så om det blir mycket spel i specialgames så är det nog fördel Västervik. Har verkligen känslan av att det kan lossna för Västervik ikväll som trots allt har ett fint målsnitt med hela 3 mål per match i snitt framåt, det är tredje bäst i serien, bara Karlskoga och Tingsryd har gjort fler mål. Västervik läcker även en del bakåt vilket gör att deras totala snitt både framåt och bakåt ligger på 5.47.

Björklöven:
Björklöven är inne i en oerhört god form för dagen. Fyra raka segrar och inte vilka segrar som helst. Vinst mot Oskarshamn hemma, vinst mot Tingsryd borta, vinst mot AIK hemma och nu senast vinst mot Södertälje borta. En oerhört fin form och streak som man idag hade tänkt att förlänga till fem raka! Men det kommer såklart bli tufft för löven, men jag tror man har väldigt goda chanser om man håller sig borta från utvisningsbåset. Björklöven ligger på sjätte plats i serien men går vid vinst idag förbi Västervik som ligger på fjärdeplats. Björklövens totala målsnitt både framåt och bakåt ligger på fina 5.47 och jag tror faktiskt inte det snittet kommer minskas efter denna match, det känns som det finns väldigt goda möjligheter att vi bjuds på mycket mål här ikväll.

Match: Västervik-Björklöven
Spel: Över 5 mål (insatsen tillbaka vid exakt 5 mål)
Odds: @1.98
Insats: 3/5U
Bolag: Sportmarket ( Pinnacle )
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder (SHL-Grinder)

Keep moving forward!

// SHL-Grinder

This is the stats tab
This is the post tip