Viktig match i hockeyallsvenskan mellan två lag som krigar för en plats bland de åtta bästa. Jag har dock en idé här, häng med.

Västervik har bra form och kommer in i matchen med en 4-1 seger mot Södertälje, en oerhört viktig seger då man kunde tappat för mycket mark i jakten på en topp 8-plats då det just är Södertälje man jagar. Fyra av de sex senaste matcherna har resulterar i vinst, och jakten på topp 8 är igång.
Nu spelar man i Västervik och hemmaplan har varit ett framgångsrecept för laget på slutet där man tagit sex raka segrar. Vad talar då för att man ska ta en sjunde raka? Dels hemmaplansfördelen, sedan har man gratis inträde för att få ordentligt tryck i arenan, och räkna med att spelarna kommer att vara heltaggade här.

Björklöven kommer ner med tre raka förluster där man har 4-15 i målskillnad. Man har fortfarande häng på en plats bland de åtta bästa då man har tre poäng upp till Södertälje.
Det spelet man visat upp på slutet gör att man känner sig tveksam till att det ska gå vägen att plocka de poängen som krävs, framförallt de tre senaste insatserna. En annan sak som talar emot är att bortaspelet varit klart sämre än hemmaspelet och med åtta matcher kvar så har man fem matcher på bortaplan, en klart tuff uppgift.

I en kokande hemmaarena där man jagar en plats bland de åtta bästa samtidigt som formen är klart bättre än hos gästerna så bör segerchansen vara bra.

Speltips: 1 Moneyline till 1.85 och jag investerar 3u hos bet365 // TT

This is the stats tab
This is the post tip