Under söndagen spelas bara en match i hockeyallsvenskan, och det är Västervik som gästas av Modo.

Västervik kommer från tre raka matcher mot Västerås, och det slutade med en seger och två förluster.
Senast så blev det en 4-0 förlust, och man gjorde en klart sämre match än i de två tidigare matcherna mot laget.

Nu är man tillbaka på hemmaplan och där har man spelat bra på slutet då man vunnit tre av fyra senaste matcher, och förutom i matchen mot Väsby så har det blivit målsnåla matcher.
Här kommer dock ett svajigt Modo på besök, och känslan är att man lär göra en del mål i matchen.

Modo kommer från en 6-2 förlust mot Södertälje i en match man förlorade skotten med 47-25.
Man hade 2-2 till slutet av de andra perioden, men då klev Gustafsson fram för hemmalaget och det målet var tungt för Modo. Sedan förlorade man sista perioden med 3-0, och man fortsätter att ha det tufft i serien.

Problemet i många matcher har varit att man släppt in alldeles för mycket mål då man släpper in över tre mål i snitt per match, och då gäller det att offensiven levererar för att man ska vinna matcherna.
Det är även problem i defensiven då Viklund, Enström och Styf är skadade samtidigt som Mikkelson är avstängd, något som självklart gör läget ännu värre.

Karlkvist har nu gjort två matcher för klubben och han har hunnit med två mål och en assist för klubben, och han kommer bli otroligt nyttig offensivt.
I övrigt finns det spets i Heponiemi och Corrado, så det finns absolut kvalitet offensivt att hota Västerviks defensiv.

Här tror jag Modo absolut kan hota ett Västervik som var tveksamma senast. Samtidigt så har man själva visat upp en tveksam defensiv hittills, och jag väljer att gå på överspelet i matchen.

Speltips: Över 4,5 mål och jag investerar 2u // TT