Tisdagens enda match i hockeyallsvenskan bjuder Västervik och Modo på, och här tar jag ställning för hemmalaget.

Västervik kommer från en 1-3 seger borta mot Tingsryd där man hade 0-2 efter den första perioden.
Tingsryd reducerade tidigt i den tredje perioden, men närmare kom man inte, och istället blev det 1-3 i öppen kasse.
Hittills har man spelat ihop 16 poäng vilket innebär en femteplats i tabellen, och det är väldigt starka papper.

En anledning till tabellplaceringen är spelet på hemmaplan då man efter fyra hemmamatcher vunnit tre samtidigt som man även tog poäng i förlustmatchen, så det kommer inte bli någon lätt uppgift för Modo att komma ner och bara vinna matchen, speciellt då det finns en del kvalitet i laget.

Modo kommer från en 4-0 seger mot jumbon Vita Hästen på hemmais, och där hade Riley Woods en bra kväll då han stod för tre poäng i matchen.
Man ligger på en fjärdeplats då man vunnit sex av sina nio matcher, och man har fått se sig besegrade av Tingsryd, HV71 samt just Västervik, och i den matchen vann Västervik med 5-2.

Truppen håller en bra nivå då man har spelare som Aagaard, Karlsson, Vigneault och Woods för att nämna några, så man bör hamna i den övre delen av tabellen.
Här ställs man dock mot Västervik på bortaplan, en uppgift som inte alls är enkel, och jag tror att man kan få problem i matchen.

Västervik är starka på hemmaplan och det är något Modo redan fått känna på under säsongen. och här tycker jag att man blir lite väl underskattade, vilket gör att jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 1u // TT