Under onsdagen ska Västervik ska emot tabellettan Modo hemma i Plivit Arena, en minst sagt tuff uppgift.

Västervik kommer med två raka segrar mot tufft motstånd i Björklöven och Västerås, och båda segrarna är tagna efter straffar. Innan dess hade man tre raka förluster, så man har gjort det bra på slutet.
Mot Björklöven blev det 2-1 på hemmais och på hemmaplan har man tagit tre segrar på fem försök, men ännu har ingen trepoängare kommit, något man alltjämnt väntar på, och efter denna matchen är känslan att man får fortsätta jaga den.

I laget har man en succéspelare i Daniel Brickley som öser in poäng från sin backplats och just nu är han uppe på 16 poäng efter elva matcher, vilket gör att han leder hela hockeyallsvenskans poängliga, så snacka om lyckad värvning.
Marcus Vela är ett annat bra nyförvärv inför säsongen samtidigt som man har kvar Victor Öhman offensivt. Lagbygget imponerar dock inte och man får lita extremt mycket på några få spelare.

Modo åkte på en förlust mot Karlskoga på straffar näst senast, något AIK fick sota för senast då Modo fullständigt körde över laget, och man tog en säker 7-0 seger där gästerna inte hade något att hämta.
Hittills har man gjort en väldigt stark säsong med sju segrar på tio matcher samtidigt som man bara missat att ta poäng i en enda match, och man är inför matchen tabelletta.

Till skillnad mot hemmalagets tunna spets så finns det massor av kvalitet i laget då man har Bernhardt, Näsen, Woods och Dickinson som samtliga är bland de tio bästa poängplockarna i ligan, och då är inte lirare som Aagaard, Marenis och Svenningsson nämna, vilket talar om vilken stark trupp man har, och bortaplan ska inte sätta några hinder för seger.

Västervik har gjort det bra med två raka segrar men nu möter man ett spetsigt Modo som visade sin höga klass senast då man körde över AIK, och här ska det råda klasskillnad, vilket gör att jag går på bortaseger i matchen.

Speltips: 2 och jag investerar 2u.

This is the stats tab
This is the post tip