Jumbon Västervik ställs mot tuffast möjliga motstånd när suveräna serieledarna Modo kommer på besök, en uppgift som ska vara alldeles för svår.

Västervik är jumbo i ligan och man är en poäng bakom nästjumbo Tingsryd.
Man har dock gjort 26 matcher mot deras 24, så det har inte alls sett bra ut, och man har bara vunnit 9/26 matcher.
Nu senast blev det en 4-0 förlust mot Kristianstad där den offensiva kvaliteten visade brister, något man även visat upp under säsongen så man gör väldigt få mål framåt.

Nyförvärv som Daniel Brickley och Marcus Vela har varit riktigt lyckosamma då de imponerat, och den förstnämnda har gjort hela 25 poäng. På slutet har man även värvat in Christoffer Törngren med förflutet i HV71 för att få fart på offensiven.
Truppen är dock väldigt svag, man ska inte kunna mäta sig mot ett lag av Modos kaliber.

Modo har varit fullkomligt lysande under säsongen då man leder tabellen med 16 poäng, och hittills har man vunnit 21/25 matcher. Nu senast satt det hårt inne men efter en fin insats av Gudlevskis i kassen kunde man vinna mot Södertälje med 2-1, men man fick verkligen bekänna färg.
Segern innebar att man förlängde sin segersvit till 13 matcher, och självförtroendet är helt på topp.

Ett minus är att man fick Jason Dickinson skadad senast och han förväntas vara borta ett tag. Man har dock visat i matcher tidigare att man klarar sig bra trots en del skador, något som visar på en väldigt bra bredd i laget.
På plussidan är att Lukas Wernblom är inlånad i två matcher, och Jan kommer till spel här.

Västervik har som förväntat haft en tung säsong och nu möter man laget som imponerat klart mest i ligan då man gör det lika bra hemma som borta, och här ska Modo ha goda chanser att förlänga sin fina segersvit.

Speltips: 2 och jag investerar 2u

This is the stats tab
This is the post tip