Hockeyallsvenskan bjuder på fem matcher som fredagsunderhållning. Jag har hittat ett spel i matchen mellan Västervik och Mora där jag tror gästerna kan störa ordentligt.

Västervik tog en skön seger senast då man slog Karlskrona med 2-0. Arvid Ljung som lämnat från just Karlskrona höll nollan och räddade samtliga 21 skott, så snacka om att släkten är värst.
Innan dess hade man två raka förluster mot bra motstånd.
Man ligger elva i tabellen, två poäng efter dagens motståndare, och detta kan man äta upp vid seger.
Man har dock en tung skada i forwarden Victor Öhman som ser ut att bli borta några veckor framåt. Han har gjort 12+12 på sina 30 matcher, så det är ett klart minus.

Mora kommer från en riktigt imponerande seger hemma mot Timrå med 3-1. Man vann rättvist och skotten visade 42-23, och man såg riktigt formstarka ut.
Nu var det lagets tredje raka seger, och man har också hunnit med att slå ett så pass bra lag som Karlskoga borta med 4-5.
Gazley, Harris och Ranford är nyförvärv under säsongen och de har gjort det riktigt bra hittills. När man också har en toppkedja i Persson, Ljunggren och Bejmo så ser offensiven bra ut, vilket vi också sett i målväg på slutet då man gjort 13 mål de tre senaste matcherna.

Mora ligger precis över Västervik i tabellen, och med tanke på hur man spelade mot Timrå senast så tycker jag att man blir alldeles för underskattade här.

Speltips: X2 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip