Västervik och Mora ska göra upp i en viktigt match i kampen om att kunna nå en sjätteplats, och här tycker jag det är fel favorit i matchen.

Västervik ligger på en niondeplats i tabellen och hittills har man spelat ihop 74 poäng, vilket gör att man är tre poäng bakom sexan Kristianstad. Nedåt är det lugnt och nu handlar det om att försöka nå sjätteplatsen vilket innebär att man slipper spela åttondelsfinal.
På slutet har man fått igång spelet efter att man haft en period där man bara vann en av tio spelade matcher, men här ställs man mot ett annat formstarkt motstånd.

I laget finns det bra kvalitet i Supinski, Kristo, McKenzie och Green som samtliga gjort bra säsonger. Man har dock inte samma spets som gästerna och då man även förlorat samtliga tre matcher inbördes under säsongen så tycker jag det är fel att man blir favoriter här.

Mora ligger på en sjundeplats i tabellen och just nu har man samma poäng som sexan Kristianstad. För lagets del har man två matcher kvar att spela samtidigt som Västervik har tre, så detta är helt klart en väldigt viktig match, speciellt då man i den sista matchen har HV71 på bortais, en tuff match även om de redan är klara seriesegrare.
Ser man på formen så är den bra då man vunnit fem av sina sju senaste matcher, och då har man även tagit poäng i samtliga.

Spetsen i truppen är riktigt bra då man har Persson och Ljunggren i laget som ligger i tvåa och femma i den totala poängligan.
Utöver dem så har man namn som Wernblom, Carlsson, Lavoie och Bergkvist i laget, så det finns en hel del bra spelare i laget, och i grunden tycker jag man är ett bättre lag än Västervik.

Västervik är precis som gästerna ute efter sjätteplatsen. Här ställs man dock mot tufft motstånd och att man ska vara favoriter i matchen tycker jag är fel då Mora håller en bra nivå, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Speltips: 2 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip