Hockeyallsvenskan står värd för fem matcher under onsdagen och bland annat ska Västervik ta emot Västerås, en på förhand tuff uppgift.

Västervik har haft en tuff säsong då man ligger på plats tolv av 14 möjliga, och hittills har man bara vunnit tre av 16 matcher på ordinarie tid.
Man kommer närmast från dubbla förluster mot Djurgården där man senast tappade 2-1 till 2-4 i slutet, en match gästerna dock var bättre.
En stor anledning till de få segrarna är det offensiva spelet då bara Tingsryd gjort färre mål, och man snittar strax under två mål per match.

Det har även hänt en del saker i en redan tunn trupp då D’Aoust lämnat laget, en spelare som dock inte imponerat.
Desto tyngre är det att backen Edmondson valt att flytta tillbaka till danska ligan, och det påverkar en hel del defensivt.
Visst har man succevärvningen Brickley samt Vela i laget, men i övrigt ser det svagt ut.

Västerås tog efter tre raka förluster en skön seger senast mot Karlskoga med 4-3, en match som var rätt jämn.
Man placerar sig på en sjundeplats i tabellen och visst förväntar man sig mer, men det är bra lag som ligger före.
På resande fot har man även gjort det bra då man vunnit fyra av sina sju spelade matcher, och man har slagit tuffare motstånd än nu.

Truppen är klart bättre än hemmalagets och även om man inte alltid imponerat så finns det spelare som kan avgöra matcher.
En positiv nyhet är att viktiga Frycklund är tillbaka på is och förväntas starta här, vilket ger offensiven ett rejält lyft, men även utan honom ska man kunna spinna vidare på segern senast.

Västervik har det tufft och nu när ett par spelare lämnat är truppen ännu svagare, och här ska gästerna ha bra chans att ta en ny seger då det finns mycket högre kvalitet i laget.

Speltips: 2 och jag investerar 2u
This is the stats tab
This is the post tip