Hockey i Plivit Arena under fredagen då Västervik tar emot Vita Hästen, och här bör hemmalaget ha en bra segerchans.

Västervik kommer från en förlust mot Modo med 2-3 efter förlängning där man gjorde en bra insats, och man skapade absolut lägen till att vinna matchen redan på ordinarie tid.
Nu är det ny match på hemmais och där har man fortfarande inte förlorat under ordinarie tid, och totalt har man plockat elva poäng på sina fem spelade hemmamatcher, så det kommer inte bli något lätt uppgift för gästerna här.

I truppen så finns det en del vassa spelare i Holmström som värvats in från just motståndarlaget till denna säsongen samt spelare som Powell, Hagelin och McKenzie som håller en bra nivå, och här tror jag att man vinner då man möter ett av ligans svagaste lag.

Vita Hästen tog sin första vinst efter ordinarie tid senast då man slog Tingsryd på hemmaplan med 2-1, och det efter att Fish gjort båda målen i powerplay. Segern var dock knappast rättvis då gästerna var det klart bättre laget, och de vann bland annat skotten med klara 15-45, så man kan tacka målvakten Myrenberg för de tre poängen.
Spelmässigt ser det fortsatt knackigt ut, och det krävs rejäl uppryckning om man ska kunna utmana i denna matchen.

Truppen håller en svag nivå och även om det finns kvalitet i Eriksson, Samuelsson, Fish och Mackin så kommer man få det kämpigt under säsongen, och här tror jag att man får det för tufft.

Vita Hästen tog en efterlängtad trepoängare senaste men den var knappast rättvis och nu när man ställs mot ett väldigt starka hemmalag i Västervik så bör man få det tufft, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip