Speltips: Växjö - Brynäs

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2019-01-12 15:15
Land: Sverige
Liga: SHL
Odds: 4.40
Tips: 2
Dags för match mellan Växjö och Brynäs där jag anser att hemmalaget är en för stor favorit. Brynäs får det verkligen att stämma till och från. Brynäs 4.40 tycker jag är lite väl högt. Det spelet hittas hos Betsafe, Betsson eller Nordicbet och spelas i vanlig ordning med en flatinsats.

Vi kan börja med att kolla tabellen, Växjö ligger på tredje plats samtidigt som Brynäs ligger på åttonde plats. Men trots det skiljer det bara fyra poäng mellan lagen då serien är oerhört jämn i år. Växjö är det bättre laget och ska komma klart längre än Brynäs i SHL detta år, men att Brynäs skulle kunna vinna under lördagen är absolut ingen omöjlighet. 4.40 på bortalaget ser jag som ett klart för högt odds.

Växjö har verkligen ingen jätteform heller. I de sex senaste matcherna har det totalt blivit nio poäng. Tre vinster och tre förluster. Förlusterna har kommit mot Djurgården, Färjestad och just Brynäs. Då spelade Brynäs på hemmais, men det är alltid skönt att ha slagit man ska möta nyligen.

Växjö är starka på många plan, men en styrka man verkligen har i år är spelet i specialteams. Växjö är seriens ganska klart bästa lag i specialteams med en total på 108,56%, det näst bästa laget är Luleå med 106.14%. Det blir dock en intressant match i matchen mellan dessa två lag. Växjö är nämligen seriens bästa lag i BP samtidigt som Brynäs är seriens bästa lag i powerplay. Det handlar om små marginaler, de laget som får till sitt spel bäst kommer vinna, oerhört små marginaler.

Brynäs har varit oerhört svårslagna den senaste tiden med endast en förlust i sina åtta senaste matcher, endast en förlust efter ordinarie tid ska tilläggas. Brynäs har fem segrar i sina åtta senast spelade matcher, så formen är rätt bra för lagen från Gävle.

Summering: Jag anser att som Växjö och Brynäs ser ut i dagsläget är det verkligen inte skrivet i sten att Växjö ska vinna denna matchen. 4.40 på Brynäs ser jag som ett överodds. Kanske att Brynäs ska stå 4.40 när Växjö är som bäst. Men nu? Nej.

Match: Växjö - Brynäs
Spel: Brynäs
Odds: 4.40
Insats: Flat
Bolag: Betsafe, Betsson, Nordicbet
Spelstopp: 15.15

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder
  Växjö - Brynäs
Spela på Speltips Växjö - Brynäs
SHL-Grinder - 12 Januari 2019 - 11:04
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
14:00  Federer - Millman
Tennis - ATP Halle - Mil +4.5 games
1.93
15:00  Cilic - Garin
Tennis - ATP Queens - Gar +3,5 games
1.81
18:00  Kina - Spanien
Fotboll - VM-Dam - BLGM Nej
1.80
18:00  Kina dam - Spanien
Fotboll - VM-dam - Spanien U1,5 mål
1.62
19:00  Örgryte - GAIS
Fotboll - Superettan - 1
2.20
  Rekatochklart Poolspel Insats
18:00  Topptipset mån 17/6 144 kr kr

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming