Växjö och Brynäs ska göra upp om tre poäng under lördagseftermiddagen i Växjös hemmaarena. Jag tycker att det ska vara klar fördel för hemmalaget här och kommer således spela Växjö att vinna matchen till 1.81 under ordinarie tid. Spelet hittas hos Betsafe eller Nordicbet och spelas med en flatinsats.

Växjö har efter en kass start på SHL äntligen trampat igång på riktigt. Innan 2019 var över hade Växjö vunnit fyra av fem matcher under ordinarie tid. Dessutom skrapade Växjö ihop totalt 19/24 poäng i deras åtta avslutande matcher, riktigt starka papper. Jag tror att Växjö har trummat igång nu och är riktigt taggade på att inleda SHL 2020 med en seger hemma mot Brynäs. Växjös hemmaform är dessutom riktigt fin med fyra segrar i sina fyra senaste matcher och dessutom 12/12 inspelade poäng. Jag tror att möjligheterna att slå Brynäs är riktigt goda under lördagseftermiddagen.

Brynäs går det klart tyngre för. Innan årsskiftet så förlorade Brynäs tre raka matcher och dessutom mot Leksand i klassikermötet. Bryns har spelat in 6/24 möjliga poäng i sina åtta senaste matcher, väldigt stor skillnad om man jämför med Växjös 19/24 poäng. Det är verkligen inget snack om saken om vilket lag som mår bäst när dem går in i denna match. Brynäs ligger på elfte plats i tabellen, sex poäng bakom Växjö som alltså ligger på play-in-plats. Det är med andra ord oerhört viktiga poäng som står på spel. Värsta tänkbara utfall för Brynäs så ligger man nio poäng bakom Växjö och det hade känts oerhört jobbigt. Jag tror att Brynäs kommer förlora för att man är det klart sämre laget just nu.

Match: Växjö - Brynäs
Spel: Växjö
Odds: 1.84
Insats: Flat
Bolag: Betsafe , Nordicbet
Spelstopp: 15.15 lördag

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip