Årets första spel i CHL är hittat. Det blir i matchen mellan Växjö och Cardiff Devils. Jag tycker att under 7.0 mål är ett fint spel till 1.80 hos Rizk , spelet spelas med en flatinsats.

Den stora anledningen till detta spel är att Växjö mer eller mindre redan är utslagna från CHL. För att Växjö ska gå vidare måste man vinna båda matcherna mot Cardiff samtidigt som Salzburg måste torska båda sina matcher efter ordinarie tid mot Bern. Det tror jag inte man gör och dessutom kanske Bern vill att Växjö ska åka ut eftersom man är klart en av de bättre lagen i CHL. Så mer eller mindre är Växjö ute ur denna turnering och det kanske man bara ser som skönt nu med tanke på hur knackigt det gått i inledningen av grundserien i SHL.

Jag tror inte på något vis att Växjö kommer maxa i denna match samtidigt som Cardiffs huvudfokus givetvis kommer vara defensiven. Cardiff är också utslagna ur turneringen men kommer såklart vara motiverade att göra en stormatch mot Växjö. I jämförelse är det väl som att Häcken skulle möta Dortmund på bortaplan, man vill såklart göra en bra match.

Cardiff och Växjö möttes även förra året i CHL. Cardiff vann då på hemmais med 5-1 vilket är helt ofattbart på alla sätt och vis. På hemmais förra året vann Växjö med 3-2. Så man har verkligen haft svårt mot Cardiff.

Växjö har match på torsdag hemma mot Malmö, jag tror man fokuserar oerhört mycket mer på den matchen. Om nu Växjö skulle spela bra denna match och exempelvis leda 4-0, lär man dra ner på tempot och bara spela av matchen, finns ingen anledning till något annat då målskillnaden redan är löst plus att man som sagt har match igen om två dagar.

Växjö har haft oerhört tufft att göra mål denna säsong. Samtidigt har defensiven varit stabil. Det vore väldigt otur för oss om Växjö skulle blixtra till från ingenstans och dundra in mål.

Vi erbjuds under 7.0 mål hos Rizk till 1.80, det innebär att tom det blir exakt sju mål får vi pengarna tillbaka, blir det under sju mål får vi vinst och blir det hela åtta mål eller mer går spelet förlorat.

Match: Växjö - Cardiff
Spel: Under 7 mål
Odds: 1.80
Insats: Flat
Bolag: Rizk
Spelstopp: 18.30

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip