Full rulle idag med spel på fyra matcher i CHL. För ovanligheternas skull blir det spel på fyra av fyra svenska lag. Vissa kanske tycker att jag har övertro på dem svenska lagen, men jag tycker inte det är fel heller med tanke på hur bra svenska lag har presterat i CHL dem åren turneringen funnits. Fjärde och sista spelet för dagen blir iallafall Växjö hemma mot Davos. Där spelar jag Växjö rak till @1.80 hos Bethard med flat.

Växjö har inlett sitt CHL-äventyr på nästintill bästa tänkbara vis. Man har slagit båda sina tuffaste motstånd på bortais vilket gett Växjö en garanterad plats till slutspelet av årets CHL. Iallafall om ni frågar mig, det finns inte en chans på världskartan att Växjö skulle förlora mot Cardiff Devils som exempelvis förlorade mot Davos på bortais med 10-1, man fick även en lektion av Liberec med 5-2. Detta innebär att Växjö nu kan spela avslappnat med en fin känsla i kropp och knopp. Man behöver inte vara speciellt oroliga för att inte ta sig vidare till slutspel och idag kliver Växjö in på hemmais för första gången i denna upplaga av CHL.

I en intervju med Sam Hallam berättar han även att flera spelare kommer vara tillbaka till denna match vilket innebär att man kommer ha en starkare trupp i kvällens match än vad man hade på bortais mot Davos. I bortamatchen mot Davos vann man med mycket imponerande 0-3. En stark bedrift mot ett Davos som är ett bra lag och brukar leverera rätt fina resultat i CHL. Senast för två år sedan var man framme i semifinal där det tog stopp mot Frölunda med totalt 6-1.

Växjö har lagt ner mycket tid på att marknadsföra kvällens match och det väntas bli nästintill fullsatt eller kanske till och med fullsatt vilket självklart kommer uppbåda ännu mer motivation och taggning hos spelarna i Växjö. Jag tycker att 1.80 på Växjö är alldeles för snällt eftersom man dessutom fått tillbaka flera viktiga spelare till kvällens match. Jag tycker oddset ska sitta runt 1.60, var ett tag sugen på -1 linan men nöjer mig med -0.5.

Match: Växjö-Davos
Spel: Växjö FT
Odds: 1.80
Insats: Flat
Bolag: Bethard
Spelstopp: 18.30

Stort lycka till vid rygg, hoppas på en fin kväll för våra svenska lag, dels för att det är vårt land och dels för att det skulle göra väldigt gott i spelkassan.

Twitter: @SHLGrinder

Keep moving forward!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip