Växjö mot Färjestad, en match som man innan säsongen kunde tro skulle vara till klar fördel för hemmalaget, men som Växjö spelat denna säsongen så har man mer eller mindre helt jämna odds hemma mor Färjestad. Jag tycker trots allt att det finns värde på ett spel på hemmalaget. Växjö står i skrivande stund 2.45 gånger pengarna och det tycker jag absolut är ett spel som går att ta. Spelet hittas hos Betsafe eller Nordicbet och tas med en flat insats.

Växjö ligger i skrivande stund på tionde plats i SHL och det får man se som klara framsteg då när man inte alls för så längesen låg sist i tabellen. Det ska dock sägas att det bara är två poängs marginal ner till bottenplatsen. Växjö har haft en fin period den senaste tiden. Innan uppehållet så slog man Luleå med 3-1 på hemmais och nu efter uppehållet så inledde man borta mot Skellefteå och lyckades direkt så Skellefteå på bortais med hela 4-1. Två oerhört fina matcher för Växjö som nu återigen ska spela på hemmais och jag tror nog inte Växjö har haft såhär mycket självförtroende på hela säsongen och det tror jag verkligen kan bli avgörande i denna match.

Färjestad är riktigt fina för tillfället. Man ligger på tredje plats i SHL, endast en poäng bakom Frölunda som är serieledare. Färjestad har vunnit fem av sina sex senaste matcher och levererar helt klart mycket fin hockey för tillfället. Det ska dock sägas att detta är en tuff bortamatch. Jag tror att Färjestad kommer få det tufft mot ett Växjö som verkligen är på väg uppåt just nu. Jag tycker helt enkelt att oddsen är felsatta i denna matchen och därav spel på Växjö.

Match: Växjö - Färjestad
Spel: Växjö
Odds: 2.45
Insats: Flat
Bolag: Betsafe , Nordicbet
Spelstopp: 15.15 lördag

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip